Disclaimer

Copyright Nieuwe Bladzijde 2016. Alle rechten voorbehouden.

Alle teksten op de website van Nieuwe Bladzijde zijn auteursrechtelijk beschermd en behoren toe aan hun respectievelijke eigenaars. Kopiëren en verspreiding van deze stukken is nadrukkelijk verboden.

Het bezoeken van deze website wordt beheerst door Nederlands recht. Bij het bezoeken van deze website en geaffilieerde sociale media, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Nieuwe Bladzijde. Indien u het hier niet mee eens bent, wordt u vriendelijk verzocht direct te stoppen met het gebruiken van de website.

Het bekijken, printen en gebruiken van de website is uitsluitend toegestaan voor eigen, niet-commercieel gebruik, voor zover overeenkomstig met de Nederlandse wetgeving, met uitzondering van:

a. het verwijderen van copyright of andere eigendomsrechten toebehorend aan de websites of rechtmatige eigenaars

b. het gebruik van de website in welke hoedanigheid dan ook, op een wijze die onze rechten of de rechten van een derde schenden, of

c. het reproduceren, wijzigen, weergeven, publiceren, distribueren, uitgeven, verspreiden of gebruik voor commerciële doeleinden, zonder voorafgaand schriftelijke toestemming.

Wij behouden ons te allen tijde het recht voor deze algemene voorwaarden en disclaimer aan te passen.